Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
Versterk ons!
Passie! Dat is de belangrijkste eigenschap van Liquid-Motion en haar medewerkers. Door de enorme dosis passie zijn we in staat om Liquid-Motion neer te zetten op de manier zoals we dat nu doen. En om groter te worden hebben we jouw hulp nodig! Liquid-Motion wordt maandelijks door tienduizenden mensen bezocht. Zij worden op de hoogte gebracht van onder andere het laatste muziek-, film-, en uitgaansnieuws. Het nieuws is slechts een klein deel van onze site. Wekelijks brengen wij ook verslag uit van de talloze feesten en festivals, die ons land rijk zijn. Daarnaast plaatsen wij ook geregeld recensies van cd’s, dvd’s en bioscoopfilms.

Denk je dat jij een ongekend schrijf- en/of fotografietalent hebt of dat de columns op jouw eigen site niet genoeg aandacht krijgen? Heb jij weinig te doen in je weekenden? Misschien dat het dan eens tijd wordt om te solliciteren naar een ‘baantje' bij Liquid-Motion. Wanneer je redactielid bent bij Liquid-Motion krijg je geen vergoeding en ook geen dure leasebak. Het werk is op vrijwillige basis en je moet dus echt interesse hebben in uitgaan, muziek, films en het nieuws erom heen. Dit betekent natuurlijk niet dat er niks van je wordt verwacht; je zult moeten voldoen aan een bepaald quotum en wat je aflevert moet natuurlijk van goede kwaliteit zijn. In ruil daarvoor krijg je de nieuwste cd’s en dvd’s, sta je op de gastenlijst bij grote feesten en zie je bioscoopfilms voordat het grote publiek ze te zien krijgt.

We nemen natuurlijk niet zomaar iedereen aan en je zult je eerst moeten bewijzen. Een selectie wordt gemaakt aan de hand van een proefstukje of enkele foto’s. We zoeken in het bijzonder naar mensen die vooral in de weekenden tijd hebben, dus als dat op jou slaat, zet het gerust bij je sollicitatie. Je kunt meedoen door contact met ons op te nemen.

Hieronder volgt een overzicht van ons actuele vacatureaanbod.


Redactiemedewerker
Om de website goed te kunnen voorzien van nieuws en persberichten zijn we op zoek naar redactiemedewerkers die over het algemeen doordeweeks overdag online actief zijn. Ben jij enthousiast, gemotiveerd, en kan je tegen feedback? Dan is dit je kans om deel uit te maken van onze crew!

Reporter
Loop je vaak op feesten rond en denk je dan dat als jij het feest zou organiseren het allemaal een stuk beter zou kunnen? Dan is dit je kans om je stem te laten horen en om organisaties te overtuigen van het feit dat het allemaal misschien net iets beter kan. Je bent kritisch ingesteld, doch eerlijk en oprecht. Verder ben je de Nederlandse taal machtig en weet je op een leuke en vermakelijke manier de lezer tot het einde van het verslag te boeien. Jij als reporter weet precies het juiste oordeel te geven met daarbij een passende onderbouwing. Aangezien het gros van de feesten ’s nachts en in het weekend plaats vinden, is het pre wanneer je uitgerekend dan vaak beschikbaar bent. Minimumleeftijd is 18 jaar!

Fotograaf
Heb jij een leuke camera, kun je aardig foto's nemen en lijkt het je wat om foto's voor Liquid-Motion te schieten? Laat ons dan weten wat voor apparatuur je bezit. Aangezien het gros van de feesten ’s nachts en in het weekend plaats vinden, is het pre wanneer je uitgerekend dan vaak beschikbaar bent. Minimumleeftijd is 18 jaar!

Interviewer
We krijgen regelmatig aanbiedingen om diverse dj’s, muziekartiesten en acteurs te interviewen. De interviews vinden meestal tijdens werkuren in Amsterdam plaats, maar het kan ook om telefonisch en heel soms via e-mail. Woonachtig in de buurt van de hoofdstad en/of enige ervaring met journalistiek is wel een pré. Lijkt het je wat om de groten der aarde het hemd van het lijf te vragen? Meld je dan aan!

Reviewer
Steek jij jouw mening nooit onder stoelen en banken? Dan is dit je kans, want we zijn op zoek naar nieuwe recensisten. De eerste voorwaarde waaraan een reviewer moet voldoen is natuurlijk dat hij/zij van muziek, films of games houdt en redelijk verstand heeft van wat er allemaal speelt. Daarnaast moet je er ook nog eens leuk over kunnen vertellen, waarbij je mening verder moet gaan dan "Wow, dit is een goede cd”. Jij als recensist weet precies het juiste oordeel te geven met daarbij een passende onderbouwing.

Columnisten
Veel mensen hebben een duidelijke mening over bepaalde zaken, maar er zijn weinig mensen die dit goed onder woorden kunnen brengen. Als columnist is het de bedoeling dat je jouw mening geeft in een origineel stukje tekst, waarin je redelijk vrij wordt gelaten in de inhoud en structuur.

Grafische artiesten
We zijn op zoek naar (goede) photoshoppers. Mensen met een grafische opleiding verdienen de voorkeur, maar als je jezelf Photoshop hebt aangeleerd dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. Het is de bedoeling dat je als photoshopper binnen Liquid-Motion aan de slag gaat met nieuwe skins voor onze site, banners en allerlei andere kleine opdrachten waarbij creatieve photoshoppers nodig zijn. Je zult redelijk specifieke opdrachten krijgen, maar eigen inbreng is zeker gewenst.

Ontwikkelaar
Ervaring met E107 en/of PHP? En denk je bij het bezoeken van onze site dat er heel wat verbeterd kan worden? Dan is dit je kans! Heb je zin om mee te werken aan de ontwikkeling van Liquid-Motion; dan is dit je kans!
© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 0.0492 sec, 0.0270 van dat voor queries. DB queries: 19. Geheugengebruik: 874,136B