Nederlands |  English
Liquid-Motion
 
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
Festyland
Nog een paar nachten slapen en dan gaat FestyLand 2015 los!
- FestyLand: Dé officiële afsluiting van Het festivalseizoen 2015 -

Het aftellen is begonnen! Nog slechts enkele dagen voordat FestyLand op vrijdag 9 oktober de poorten opent. Het festivalseizoen van 2015 wordt sensationeel afgesloten met onder andere Dotan, Guus Meeuwis & Band, Yellow Claw, Andy Frasco (USA), Jett Rebel, Kraantje Pappie, Memphis Maniacs, Navarone, BZB en The Dirty Daddies! Op dit moment lopen alle werkzaamheden op recreatiepark Hemelrijk perfect op schema en rijst het sfeervolle tentenkamp gestaag uit de grond. Alle voortekenen wijzen erop dat de achtste editie één van de mooiste edities ooit zal worden!

Speciale unplugged show van Andy Frasco (USA)
Op zaterdag 10 oktober zal Andy Frasco (USA), naast zijn show in de PulFiction, ook een intieme unplugged show geven in de FestyLand Acoustic! Beide dagen zijn er meerdere akoestische optredens van Bootleg Betty, Reminder, Twenty Sicks, Heavy Hoempa, De Raggende Manne, Baby Blue, Nona, Friends of the Family, The Heinoos, Gecko (UK), Rex Pharao, Trikosis, en Bottles Of Smoke. Naast een fijn stukje muziek kan er genoten worden van een versbereide bak koffie of een lekkere wijn van de wijnbar, eventueel aangevuld met de beste nootjes!

Timetable & Plattegrond
Op de website van FestyLand is de laatste update van de timetable & plattegrond te vinden.
Klik hier voor tickets!

FestyLand App
Ook dit jaar is er weer de FestyLand App. In deze App is alles te vinden met betrekking tot FestyLand, zoals timetable, plattegrond en het laatste nieuws. Deze is inmiddels te downloaden via Playstore en de Appstore.

Ticketverkoop (ook campingtickets)
Er zijn nog steeds tickets online verkrijgbaar, evenals camping-, camper- en caravantickets, via de website waar alle ticket-info handig op een rijtje staat. Hier zijn ook alle regionale voorverkoopadressen te vinden. Tevens zijn kaarten verkrijgbaar bij alle Primera Winkels.

Website & Social Media
Volg de FestyLand website en social media (o.a. Facebook, Youtube) voor alle gedetailleerde festivalinfo over o.a. podia, bands en overige nieuwtjes.
Advertentie
© Copyright 2004 - 2019 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 0.0504 sec, 0.0182 van dat voor queries. DB queries: 22. Geheugengebruik: 2,487kB