Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
We Are Electric kondigt eerste tien namen aan
Netsky live, Tchami, Baauer, Joris Voorn, Camo & Krooked, What So Not, Dekmantel Soundsystem, Secret Cinema, Kuenta I Tambu en Arjuna Schiks
Nieuwe indoor editie op zaterdag 14 november 2015 in Klokgebouw Eindhoven
- We Electrify, We Shake Things Up, WE ARE ELECTRIC! –


Na de succesvolle eerste buiteneditie van WE ARE ELECTRIC in juni van dit jaar op het E3 Strand in Eersel (NB), gaat het internationale crossover dancefestival komend najaar opnieuw naar binnen - net als eerder in november 2013 en -2014. Op zaterdag 14 november a.s. vindt WE ARE ELECTRIC opnieuw (voor de derde maal dus) in het monumentale Klokgebouw in Eindhoven plaats van 20.00 uur tot 7.00 uur. De nieuwe trailer staat hier.

De eerste tien klinkende namen die de organisatie kan bevestigen zijn Netsky live, Tchami, Baauer, Joris Voorn, Camo & Krooked, What So Not, Dekmantel Soundsystem, Secret Cinema, Kuenta I Tambu en Arjuna Schiks. WE ARE ELECTRIC heeft dit jaar weer drie podia, opvallende decors en spraakmakende lichtshows die het nog jonge en populaire festival kenmerken. Zowel de twee Klokgebouwedities als die op het E3-strand verkochten op voorhand uit met respectievelijk 7000 en 15000 bezoekers.

Het Belgische drum 'n bass-fenomeen Netsky scoorde onlangs de enorme hit Rio en sloot afgelopen zaterdagavond nog de 30e editie van het festival Pukkelpop af op het hoofdpodium waar hij zoals altijd een grote dansende mensenmassa in trance bracht met zijn overdonderende show. De Franse housepredikant Tchami grossiert op zijn beurt dan weer in de beste future house die je maar kunt bedenken: diep en dansbaar. Met bijna 47 miljoen(!) views op YouTube is Baauer natuurlijk vooral bekend vanwege zijn Harlem Shake, maar deze trap and bass-held staat ook garant voor optredens vol maffe mixen en andere partybangers, zoals hij afgelopen zondagnacht nog op Lowlands bewees voor een publiek dat hij liet ontploffen. Ook Joris Voorn is daartoe in staat. Zijn messcherpe techno met uitstapjes naar diverse andere dancestijlen is toegesneden op het publiek dat niks anders wil doen dan dansen.
Meer eigenzinnige acts volgen spoedig.

Early Birdtickets voor WE ARE ELECTRIC uitverkocht
De flink voordeligere Early Birdtickets (€ 29,-) waren in no time uitverkocht. Momenteel zijn er nog Regular Tickets (€ 35,-) beschikbaar. Daarna zijn nog de Late Tickets (€ 39,-) te koop. Toegang alleen voor bezoekers van 18 jaar of ouder. De soorten tickets op een rijtje:
Early Birdtickets: € 29,- (exclusief servicekosten € 2,50) - UITVERKOCHT!
Regular tickets: € 35,- (exclusief servicekosten € 2,50)
Late tickets: € 39,- (exclusief servicekosten € 2,50)

Tickets voor WE ARE ELECTRIC zijn online verkrijgbaar via [link]

WE ARE ELECTRIC outdoor versus indoor
De beslissing om na twee succesvolle indoor edities van WE ARE ELECTRIC ook een zomerse buiteneditie te realiseren middenin de natuur met ruimte voor een luxe camping, bleek een gouden greep. Niet alleen verkocht het tweedaagse evenement op het E3 Strand in juni van dit jaar ruimschoots uit; ook de combinatie van een spannend eclectisch programma en de ligging aan een groot helder meer in het bos gaven dit droomdebuut een electrische lading. Meer dan zestig acts (waaronder nieuw talent en internationale grootheden zoals Paul Kalkbrenner en The Prodigy) op zes podia brachten 15.000 bezoekers tijdens het langste weekend van het jaar in vervoering.

WE ARE ELECTRIC Klokgebouw Eindhoven - 2013 en 2014
Tijdens de eerste twee edities van WE ARE ELECTRIC in 2013 en 2014 (die ver van tevoren al uitverkochten) waren drie karakteristieke zalen van het monumentale industriële Klokgebouw in Eindhoven van 20.00 uur tot 7.00 uur het epicentrum voor een samensmelting van explosieve DJ sets, adembenemende visuals en energieke live acts van bijvoorbeeld Rudimental DJ Set, Gesaffelstein DJ Set, 2manydjs DJ Set, Roni Size Reprazent, Major Lazer en Bloody Beetroots live.

WE ARE ELECTRIC gelooft in de toekomst van elektronische (dance)muziek waarbij de nadruk ligt op spanning en energie: van gevestigde namen tot de allernieuwste acts, van uk beats tot electro en van trap/ hiphop tot house. WE ARE ELECTRIC staat voor een eigenzinnige kijk op het organiseren van festivals en concerten en stelt zich als doel om een intense muzikale ervaring te creëren waarbij het publiek centraal staat, feest het devies is, en het avontuur niet geschuwd wordt.

WE ARE ELECTRIC ONLINE
[link]
[link]
[link]
Advertentie
© Copyright 2004 - 2019 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 0.0494 sec, 0.0182 van dat voor queries. DB queries: 22. Geheugengebruik: 2,490kB