Nederlands |  English
Liquid-Motion
 
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
CD release: Addicted to DJ Disciple & Baggi Begovic
Get Addicted to House Music! Zaterdagnacht 4 oktober wordt de cd release gevierd van het dubbelalbum 'Addicted to DJ Disciple & Baggi Begovic', in club Panama, Amsterdam. Deze Addicted dubbellaar staat vol heerlijk dansbare, kwalitatieve housemuziek. Soulful en funky met een (na)zomers randje. Iedere tiende bezoeker ontvangt zaterdag bij binnenkomst in Panama de gloednieuwe schijf cadeau! Vanaf week 41 is het album te koop bij de grotere platenzaken en online via Bol.com en [link]

Een jaar geleden ging de clubavond Addicted van start en zo'n 10 maanden terug verscheen de eerste bijbehorende cd: 'Addicted to Erick E'. Nu is het tijd voor de opvolger, genaamd 'Addicted to DJ Disciple & Baggi Begovic'. Baggi Begovic is, samen met Erick E in de hoofdzaal en Philip Young in de Deep & Dirty area, een vast gezicht achter de draaitafels tijdens de Addicted avonden in Panama. De mannen nodigen maandelijks bijzondere internationale gast dj's uit, om het Amsterdamse nachtleven een ander geluid voor te schotelen. Een van deze welkome gasten is DJ Disciple, die genomineerd werd voor '2008 Beatport Artist of the Year'. Een nieuwkomer is hij geenszins, de Amerikaan draait al even mee: het afgelopen decennium trad hij op in minstens 50 verschillende clubs per jaar. Baggi Begovic (Rotterdam) en DJ Disciple (New York) leerden elkaar jaren geleden kennen via MySpace. Sindsdien is DJ Disciple een aantal keer in Nederland geweest; Baggi zocht hem op en nodigde hem uit same
n de studio in te duiken. Dat klik
te zo goed, dat daar deze samenwerking uit voortvloeide.

Addicted to DJ Disciple & Baggi Begovic.
Highlights op CD1, gemixt door DJ Disciple, zijn 'It's yours', 'Diamond Life' en 'God Made Me Funky'; hits die volgens DJ Disciple gemixt zijn door de meest talentvolle producers in de dance scene vandaag de dag. Het Hollandse duo Hardsoul brengt de energie van de cd op volle sterkte, met 'Nothing Better' en 'Your Love'. De platen 'Changes', 'Rise Up' en 'Destination' zijn drie 'tried & tested' tracks die DJ Disciple geproduceerd heeft met David Tort en DJ Ruff, waarop de vocalen van DJ Disciple zelf te horen zijn! Producers/remixers Jamie Lewis, Michael Grey, Copyright, David Penn en Louie Vega zorgen voor globale diversiteit op de schijf.

Persoonlijke hoogtepunten van Baggi Begovic die CD2 voor zijn rekening heeft genomen, zijn o.a. 'The Chaise' van Claude Monnet, 'Man With The Red Face' van Mark Knight & Funkagenda (een enorme zomerhit tijdens het afgelopen festivalseizoen) en Shik Stylko met 'That Night', een plaat die bijna twee maanden in top 10 van Traxsource stond. Verder is Begovic blij met zijn eigen single 'Break of Dawn' en bijzonder trots is hij op de remix die hij maakte voor Copyright, genaamd 'Deeper'. Groovenatics (Timo & Yordi) zijn de laatste maanden ook aan de vaste dj line-up van Addicted toegevoegd. Samen met Begovic maakten zij onlangs de track 'Journey', waar veel van verwacht mag worden. De cd weerspiegelt het internationale en volwassen geluid dat met de Addicted clubavonden in Panama, iedere eerste zaterdag van de maand, steeds nagestreefd wordt.

Addicted volgens DJ Disciple & Baggi Begovic.
De naam van dj/producer Baggi Begovic prijkt op vele flyers in het club circuit. Bij Addicted heeft hij sinds de start, nu een jaar geleden, geen editie overgeslagen. Op wat voor manier onderscheiden de Addicted avonden zich van andere feesten waar hij optreedt? Baggi Begovic: "In Nederland zijn er niet veel feesten waar ik zo diep en tech kan draaien. Bij Addicted is dat juist het uitgangspunt, daar kan ik dus echt helemaal mijn ding doen en de diepte ingaan."

DJ Disciple was begin dit jaar te gast tijdens Addicted in Panama en ook draaide hij in de Addicted area tijdens het Sneakerz Festival aan het begin van de zomer. "The best way to describe Addicted: house music with a traditional party vibe but the freshest groovy sounds that you'll hear in the world. The Addicted vibe breaks the stereotype of what you hear in clubs today which is a breath of fresh air. It's been an honor to work in Holland and display my talent for the clubbers and fans that support my endeavors. We are all family and we are all Addicted" aldus DJ Disciple.

Voor meer informatie zie: [link], [link], [link], [link], [link] en [link]


Tracklist 'Addicted to DJ Disciple & Baggi Begovic'

CD I by DJ Disciple
1. Jon Cutler feat. E-Man - It's yours (David Penn remix)
2. Copyright feat. Shovell - Voodoo
3. Samir Maslo feat. Vincent Valler - The Vibe (Alfred Azzeto & Vincent Valler club mix)
4. Louie Vega & Jay 'Sinister' Sealee starring Julie McKnight - Diamond Life (Copywright wip remix)
5. Penn & Jabato - El Sur
6. David Tort & DJ Ruff meets DJ Disciple - Changes (acapella)
7. MD-Xpress - God Made Me Funky
8. David Tort & DJ Ruff meets DJ Disciple - Destination
9. Jamie Lewis & Micheal Watford - It's not Over (Baby Please)
10. Hardsoul presents TJ Cases feat. Natalie Broomes - Nothing Better Than Your Lovin' (Hardsoul main construction mix)
11. Hardsoul presents Roog & Greg feat. Si Paul - Your Love
12. DJ Disciple meets DJ Ruff & David Tort - Deep Underground
13. Danism & Haze - Strike
14. DJ Disciple - Rise up (original mix)

CD II by Baggi Begovic
1. Shawn Christopher - Don't Loose The Magic (Baggi Begovic & Soul Conspiracy remix)
2. Baggi Begovic & Groovenatics - Journey
3. Teddy Douglas feat. Margaret Grace - Watcha Gonna Do (Claude Monnet & Torre remix)
4. Claude Monnet presents Torre - The Chaise
5. Alfred Azetto - Colors
6. Shik Stylko - That Night (Baggi Begovic Bigroom mix)
7. Audiostart feat. Amanda Wilson - Break It Off (Baggi Begovic remix)
8. Exacta - Sweat (Baggi Begovic remix)
9. Groovenatics - Joy
10. DJ Aleksj & Klod Rights feat. Melody - Spotlight
11. Baggi Begovic - Break of Dawn (Belocca & Soneec remix)
12. Mark Knight & Funkagenda - Man With The Red Face
13. Copyright - Deeper (Baggi Begovic dub)
Advertentie
© Copyright 2004 - 2019 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 0.0478 sec, 0.0176 van dat voor queries. DB queries: 22. Geheugengebruik: 2,509kB