Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
Grand Theft Auto - San Andreas
op vrijdag 17 december 2004, 14:47 uur
door j0ker auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Recensies > Games
reacties: 27
auteur toegekende score: 89/100
hits: 10766San Fierro (SF)

San Fierro is de tweede stad en hier waan je je in San Francisco. Naast de kenmerkende straten van waar je vrij indrukwekkende sprongen kunt maken is er ook de hippie invloed van de jaren '60 te merken op het stoner festival dat in de binnenstad gehouden wordt. Hier krijg je de taak om een vervallen garage op te knappen, die je gewonnen hebt van de hoofdrolspeler uit GTA III.
Ook kom je hier in contact met een Aziatische bende onder de leiding van Wuzi. Je kunt hier alles wat je in LS ook kon, behalve territorium veroveren.
Natuurlijk is er ook een replica van de Golden Gate bridge aanwezig, waar je naar hartelust overheen kunt scheuren. Ook zul je hier rijles moeten nemen, om de garage missies tot een goed einde te brengen.Je krijgt hier ook voor het eerst te maken met een militaire basis. Kom je te dichtbij of zelfs op de basis, dan is je wanted level meteen helemaal vol en zul je van goeden huize moeten komen om in leven te blijven.
Ook kun je wagens stelen en ze bij een vrachtschip in de haven afleveren (wel eerst zelf met de kraan op het dek zetten). De enige catch is dat ze wel op een lijst moeten staan. Voor elke goed afgeleverde auto kun je op een vaste dag een bepaalde auto importeren tegen een vergoeding natuurlijk. Nadat je Wuzi geholpen hebt en je eigen zaakjes hebt geregeld, kun je op naar de laatste stad.Las Venturas (LV)

Dit is de laatste stad. Zoals in het echte leven ligt Las Vegas in de woestijn en iedereen die van complot theorieën houdt zal helemaal verheugd zijn op de geheime legerbasis Area 69. Las Vegas is naar mijn mening de leukste stad. Je kunt er van alles doen. Gokken behoort natuurlijk tot de mogelijkheden, maar je zult dit vaak moeten doen wil je naar een roulette tafel gaan, want ook hier geld dat je pas een hoger niveau bereikt als je veel oefent. Je komt hier wederom in contact met Wuzi die een casino geopend heeft en die CJ aanbiedt mede-eigenaar te worden. Ook krijg je de beschikking over een eigen vliegveld waar je je vliegdiploma kunt halen. Als je die eenmaal hebt en je het de volgende paar missies vervult krijg je vele leuke speeltjes tot je beschikking. Denk daarbij aan Harriers, Apache helikopters en jetpacks.Ik heb nu een heleboel geschreven en volgens mij heb ik nog niet eens de helft verteld van wat je allemaal te wachten staat in de wondere wereld van San Andreas, maar het is natuurlijk veel leuker om zelf dingen te ontdekken en geloof me: er valt genoeg te ontdekken.
Tenslotte moet ik zeggen dat de game ongeveer alles waarmaakt van wat er is beloofd door Rockstar en als je een PS2 bezit dan is dit een must have.

De nadelen zitten in het feit dat we dit allemaal eerder hebben gezien. Niet op deze schaal, maar toch... De graphics zijn zo goed als hetzelfde gebleven en ook aan de gameplay is niet noemenswaardig gesleuteld. Ze zullen bij Rockstar wel gedacht hebben “why mess with a winner”.
De game zal je vele uren speelplezier bieden en je zal nieuwe mogelijkheden blijven ontdekken, maar in de basis is dit gewoon GTA III of Vice City.

Dit klinkt misschien negatief, maar ik heb een tip voor diegene met een PS2: kopen die shit! Je mag dit als een zelfrespecterende gamer niet missen. En voor de PC gamers: jullie tijd komt nog wel, het zal alleen nog even duren, maar dan heb je ook wat!

artikel index
pagina 1 : pagina zonder titel
pagina 2 - huidige : pagina zonder titel
Reacties
18/05 om 18:33 uur
Gast

ja tOf spel man heb m alleen nOg nOOit gespeeld

laterrr

21/05 om 09:36 uur
Gast

ik wil dat spel

21/05 om 14:32 uur
Gast

hij is niet zo duur meer en hij komt binnekort uit voor pc en waarschijnlijk ook xbox

22/05 om 09:35 uur
Gast

luitjes ik ga een op me xbox kopen dan ga ik nog meschien een xbox 360 kopen maar he die kerel zij dat cheat saai zijn dat is ook waar motje niet doen! later?


23/05 om 14:22 uur
Gast

zou je dat wel doen een 360 kopen. ze hebben al toegegeven dat de specs misschien wat overdreven zijn en dat de screens van de games uit een apple computer komen.
ik zou ff wachten tot je meer info hebt over de PS3 en de Revolution. tenzij je een xbox fanboy bent natuurlijk :P

11/06 om 19:54 uur
Gast

heee man vreed spel joh kikken

paul veenstra

12/06 om 09:49 uur
Gast

hey ik ben een san andreas gek ik heb het op pc hoe moet ik beroven of meisjes regelen of zulke dingen als je meer weet je alleen maal nog meer kunt doen wil je ze alleen maal vertellen alvast bedankt!

28/06 om 07:28 uur
Gast

hebben jullie een code van gta san andreas??

28/06 om 11:03 uur
Gast

noob, kijk op het forum. en welke code zoek je. laat t hier weten!

30/06 om 00:38 uur
Gast

alsjeblieft, als je vragen hebt over cheats of iets anders doe dat op het forum. ik zal daar de vertaling van die vraag over de kart zetten. en alles wat hier verder komt beantwoord ik niet. kijk op het forum, daar is speciaal ruimte voor ingericht om jullie vragen te beantwoorden. and thats the truth, the damn truth

07/07 om 18:11 uur
Gast

Ik zou geen Xbox 360 kopen... de normale xbox ( ook veel goedkoper , en die ikke hep) die is beter met beeld en alles... ik zou niet de 360 kope dan ben je gestoord


19/09 om 20:24 uur
Gast

woooooooooooooooow geil ich habe auch xbox mit san andreas

07/10 om 11:06 uur
Gast

ik heb gta san andreas op den xbox,en er is een missie in las venturas da ge naar liberty city moet vliegen voor daar een missie te volbrengen,ma spijtig genoeg kunt ge er wel niemeer terug henne:(

16/11 om 17:08 uur
Gast

ik heb San Andreas op de pc ik ben al op het tweede eiland ik moet og wel veel doe maar het is ven leuk en vet stoer spel echt hoor hij is kikken

20/11 om 09:56 uur
Gast

coole site


07/12 om 16:38 uur
Gast

afgang ik heb dat spel en ik heb een vriend in school die er nog vele meer dan weet als jullie !!!! ik heb zelfs een code voor heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel geld ineens te verdienen <div class='indent'></div>

07/12 om 17:31 uur
Gast

@ gwn: boeie.

08/12 om 09:42 uur
Gast

ja en wij zijn veel slimmer en beter dan je vriendje

10/12 om 08:54 uur
Gast

Jah het is een heel gaaf spel ik heb hem zelf nu ook op de xbox maar ik wil graag de cheat voor de parachut hebben wie kent die voor de xbox?

10/12 om 10:03 uur
Gast

je bent stoer je heb geen moer

13/12 om 12:28 uur
Gast

iedreen is ho

mo zo [color][

/color]

17/01 om 21:15 uur
Gast

wie weet een code dat ik alle eilanden heb?????????????????

01/03 om 18:35 uur
Gast

uuhm ff over san andreas, kan iemand me helpen met de missie : Saint Mark's Bistro !!!!!
-ik heb high noon al gedaan en alle heist missions ook tot Up up and away.
- ik heb de swapkaart van millie al maar er komt nergens een icoontje voor die volgende missie
help ff plz?

01/03 om 18:35 uur
Gast

e-mail= [email]

25/03 om 14:01 uur
Gast

heeft iemand een code van een politie racher?????????????? please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

27/03 om 13:02 uur
Gast

Jo mongoli

05/10 om 00:13 uur
Gast

San Andreas is the shit.


Je moet ingelogd zijn om reacties te kunnen geven op deze site. Log eerst in of meld je aan Klik hier om aan te melden
© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 2.7318 sec, 2.6668 van dat voor queries. DB queries: 41. Geheugengebruik: 1,249kB