Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
Wie zijn wij?
Wie zijn wij?
op woensdag 04 augustus 2004, 00:00 uur
door Liquid-Motion auteurslijst
in Custom
hits: 24522

Liquid-Motion is een jong bedrijf, dat zich bezig houdt met lifestyle in de brede zin van het woord. Op onze site bieden wij een scala aan onderwerpen; van een uitgebreide uitgaansagenda tot (film)recensies en van uiteenlopende foto sets van verschillende uitgaansgelegenheden tot sfeerverslagen van festivals.

Met een enthousiast team van redactieleden wordt Liquid-Motion vierentwintig uur per dag draaiend gehouden en voorzien van het laatste (exclusieve) nieuws, trends en reviews op lifestylegebied.


De doelstelling van Liquid-Motion.nl

Het doel van Liquid-Motion is bekendheid te krijgen als een betrouwbaar, laagdrempelig, interactief, onafhankelijk en toonaangevend medium met een uniek karakter wat interessant genoeg is voor de bezoekers, in de leeftijd van 18 tot 25 jaar, om dagelijks terug te keren. Niet de kwantiteit, maar de kwaliteit en onafhankelijkheid zijn de meest belangrijke ideologieën van Liquid-Motion. Om de succesfactor te garanderen is er een team van veelal ervaren redacteurs, fotografen, columnisten en recensenten samengesteld. Naast onze medewerkers verwachten we ook een grote betrokkenheid van de bezoekers.

Om de succesfactor te garanderen is er een team van veelal ervaren redacteurs, fotografen, columnisten en recensisten samengesteld. Naast onze medewerkers verwachten we ook een grote betrokkenheid van de bezoekers.


Hoe het begon

Het concept Liquid-Motion.nl komt van de grond in augustus 2002, in de vorm van het huidige Liquid-Motion Forum. De achterliggende gedachte is het bouwen van een compleet informatieplatform waarin jongeren en lifestyle ruim zijn vertegenwoordigd. Aanvankelijk stond de site nog in de kinderschoenen en moest er hard worden gewerkt om de ideologie en het 'product' / de 'dienst' vorm te geven. Sinds die tijd is er heel wat gebeurd...

Dankzij een enthousiast team kan Liquid-Motion op steeds meer locaties, festivals en in steeds meer steden worden vertegenwoordigd. De uitgebreide fotoreportages zijn erg geliefd bij het publiek; ze zorgen voor veel leuke reacties en blijvend stijgende bezoekersaantallen. Steeds meer mensen raadplegen de site voor en/of na een grootschalig evenement.

Op 7 augustus 2003 heeft Liquid-Motion haar huidige site gelanceerd. Vanaf 21 april 2004 draait Liquid-Motion op een server, welke in het beheer was van Worldnet Hosting Ltd en geheel kostenloos werd aangeboden. Sinds 1 januari 2007 staat Liquid-Motion op eigen benen en wordt de server beheerd door One.com. Sinds een aantal jaar draait de website op een Nederlandse server (gehost door GetHost). Hiermee stapt de onderneming uit haar kinderschoenen en krijgen alle ideeën en ontwerpen nog meer vorm.


Statistieken

Bezoekers per maand: +/- 9.000
Pageviews per maand: +/- 30.000


Bovenstaande gegevens zijn gebaseerd op statistieken van het afgelopen jaar. Voor meer informatie en/of eventuele samenwerkingsverbanden kunt u contact opnemen met [email].
© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 0.7497 sec, 0.7128 van dat voor queries. DB queries: 32. Geheugengebruik: 1,082kB