Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
Black 2010
op woensdag 24 maart 2010, 01:00 uur
door Patrick Bateman auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Artikelen
reacties: 0
hits: 5570

Zaterdag 20 maart 2010, Ethias Arena (Hasselt, België)20 maart 2010 was het weer tijd voor een nieuwe editie van het Black concept (wellicht bekender onder de noemer Sensation Black). De liefhebber moest er dit keer een eindje voor reizen; het werd dit jaar namelijk alleen in België gehouden. Na een flinke rit kwamen we aan in het pittoreske Hasselt bij de Ethias Arena (gelegen naast Plopsaland) en na een korte zoektocht kwamen we plotseling terecht op een stuk braakliggend terrein. Dit had wat ons betreft wel wat beter kunnen worden aangegeven. Na een wandeling van vijf minuten kwamen we aan bij de Arena en hier konden we de vip ingang ook niet direct vinden. Via de vip kassa werden we de goede kant opgestuurd en toen we de ingang eenmaal gevonden hadden waren we zo binnen en liepen we rond middernacht de zaal in.
Het eerste wat opviel was de mooi verzorgde aankleding. In het midden van de zaal was een immense dj booth, zoals we deze gewend zijn van de Sensation feesten. Wat ook opviel was dat de zaal niet zo bijster groot was en het toch leek alsof het bij lange na niet was uitverkocht. Na een tijdje de zaal te hebben verkend was het tijd om muntjes te gaan halen en hier kregen we onze eerste grote schok van de avond te verwerken. Op dit feest waren onze zuurverdiende centjes maar liefst zeven bonnen waard per tien euro. Helaas waren de drankjes ook allemaal minimaal twee bonnen per stuk. De bonnetjes zelf waren gemaakt van het verschrikkelijke karton en voor deze hoge prijzen mag je toch tenminste plastic muntjes verwachten… Om nog maar niet te spreken van de alsmaar hoger wordende prijzen.

artikel index
pagina 1 - huidige : Inleiding
pagina 2 : Deepack & Coone en Black Overdose
pagina 3 : Technoboy en Donkey Rollers
pagina 4 : Black Heroes
pagina 5 : Noize Supressor en conclusie
© Copyright 2004 - 2019 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 0.1106 sec, 0.0542 van dat voor queries. DB queries: 40. Geheugengebruik: 3,855kB