Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
Evil Activities - Evilution
op dinsdag 17 juni 2008, 00:00 uur
door Patrick Bateman auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Recensies > Muziek
reacties: 1
auteur toegekende score: 80/100
hits: 5053

Het is weer tijd voor een nieuwe recensie en na de live registratie van Partyraiser - Machine City had ik nu de eer de nieuwe dubbel cd van Evil Activities te mogen recenseren. Dit is geen live registratie of mix, maar zijn twee cd’s met elk elf nummers, stuk voor stuk geproduceerd door Evil Activities. Dit is de opvolger van hun debuutalbum Dedicated, dat maar liefst vijf jaar eerder is uitgebracht. Het is dus ook niet meer dan vanzelfsprekend dat de verwachtingen redelijk hoog gespannen zijn!

Toen ik de achterkant van het hoesje bekeek, zag ik dat de twee cd’s niet alleen nieuwe nummers bevatten. Sommige nummers waren zelfs al op veel andere cd’s te vinden! Toch is het een leuk idee om al deze nummers van Evil Activities samen op twee cd’s te verzamelen, ook al zijn ze soms wat minder origineel.CD 1

01. Evilution
02. Cold As Me (with Tha Playah)
03. No Place To Hide
04. To Claim The Future (with Endymion)
05. Raw To The Floor (with The Viper)
06. Extreme Audio
07. The Way I Am (Endymion remix)
08. Never Fall Asleep (with DJ Panic)
09. From Cradle To Grave (with Nosferatu)
10. Quiet Dedication (Neophyte & Tha Playah remix)
11. Klaar Om Te Rossen (Neophyte All-Stars)
De eerste cd begint meteen met het nieuwste nummer dat ook de naam draagt van de cd: Evilution. Het nummer past goed bij de wat oudere nummers van Evil Activities en heeft een vrij harde kick. Dit zeer aardige openingsnummer wordt op de voet gevolgd door Cold as Me en No Place to Hide, wat beiden zeer vette tracks zijn, waarvan je No Place to Hide zeker al eens voorbij hebt horen komen de laatste tijd als je regelmatig feesten bezoekt. Na dit ijzersterke begin van de cd’s zwakt het - in mijn optiek - een beetje af met To Claim the Future en Raw to the Floor.

Hierna herstelt de eerste cd zich direct met Extreme Audio en The Way I Am, een samenwerking met Endymion. Het nummer dat volgt is een van de nummers dat iedereen ongetwijfeld al eerder heeft gehoord: Never Fall Asleep. Dit nummer mag eigenlijk op geen enkele cd van Evil Activities ontbreken. Hierna volgt de inmiddels ook niet zo nieuwe anthem van A Nightmare in Rotterdam; From Cradle to Grave. Wat een heerlijk nummer blijft dit! Eén van de toppers van deze cd.

De eerste cd wordt afgesloten door de nummers Quiet Dedication, een remix van Tha Playah en Neophyte en Klaar om te rossen. Dat laatste nummer leent zich ook uitstekend als een goede afsluiting en het voorgaande nummer is ook weer een feest van herkenning voor de Evil Activities fans en party people.

artikel index
pagina 1 - huidige : CD 1
pagina 2 : CD 2
© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 2.0523 sec, 2.0035 van dat voor queries. DB queries: 40. Geheugengebruik: 2,424kB