Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
DJ Chuckie - Dirty Dutch 2006 Pre Party
Donderdag 31 augustus 2006, Onassis (Amsterdam)
op dinsdag 05 september 2006, 22:49 uur
door Roosje & Wiseguy auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Artikelen > Event Verslagen
reacties: 2
hits: 6330Donderdag 31 augustus werd DJ Chuckie’s exclusieve cd release en pre party voor zijn Dirty Dutch Tour gehouden in de Onassis. Puur en alleen genodigden waren welkom op dit besloten feest op de exclusieve locatie in de hoofdstad. En dat het “exclusief” was werd ons direct duidelijk bij de garderobe. Voor €6,- (!) werden onze twee jassen en cameratas opgeborgen.
Vorig jaar was het feest in Cineac een groot succes, met gastoptredens van diverse dj’s en de prikkelende show van de Webcamgirls. Helaas ging het er dit jaar allemaal een stuk zediger aan toe. Heel af was er een groupie te zien die erbij liep als een Webcamgirl, maar voor de rest was het vooral heel veel glitter en glamour en heel erg weinig “Dirty Dutch”… Een kleine misser, wat mij betreft.
In het begin van de avond was het vooral een kwestie van kijken en bekeken worden. Het leek bijna verboden om te dansen en plezier te hebben. Waarschijnlijk kwam dit ook deels door het feit dat iedere dj maar een half uurtje draaide, waardoor er van een echte setopbouw bij de meeste geen sprake was. Dit keer gaven naast Chuckie collega’s Real el Canario, Joey Daniel, Hitmeister D, Benny Rodrigues, Jeremaine S, Dunca de la Funk, Melly Mel, Manga, La Ona, Johnny Kelvin, Ricky Rivaro, Marnix, Jaziah, Sir Edward en Gilton Franklin hun acte de presence.

artikel index
pagina 1 - huidige : pagina zonder titel
pagina 2 : pagina zonder titel
pagina 3 : pagina zonder titel
pagina 4 : pagina zonder titel
© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 3.9283 sec, 3.8908 van dat voor queries. DB queries: 41. Geheugengebruik: 1,070kB