Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
Sensation Black 2006
Zaterdag 8 juli 2006, Amsterdam ArenA (Amsterdam)
op dinsdag 11 juli 2006, 06:48 uur
door Wiseguy auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Artikelen > Event Verslagen
reacties: 12
hits: 4604Terwijl we in onze dromen nog steeds genoten van al het moois dat Sensation White ons had gebracht was het alweer de hoogste tijd voor de wat hardere sensatie van 2006: Sensation Black.
Alsof de tijd zeven dagen lang had stil gestaan liepen we vol verwachting de ArenA in. Vol verwachting, omdat Duncan Stutterheim een aantal dagen voorafgaand aan Sensation Black ons in een relaxt gesprek toevertrouwde dat ID&T hun hardere variant van Sensation ietwat toegankelijker wilde maken. Black zou niet alleen maar geassocieerd moeten worden met hardstyle, maar daarover later meer.
Voordat Kai Tracid werd aangekondigd werden we net zoals een week eerder getrakteerd op ‘The Sand Man’ en zijn ‘Dream Catcher’. Ondanks het feit dat ongeveer maar 1 op de 10 bezoekers zowel White als Black bezoekt, was de show niet identiek. Er werd op een andere plek iemand uit het publiek geselecteerd en – door middel van een vissenkom op het hoofd – aangesloten op de Dream Catcher. Op dat moment moeten zo’n 3.000 mensen hebben gedacht dat hun herinnering werd getoond, aangezien de beelden identiek waren aan de White dromen. Gelukkig was de volgorde wel aangepast.

artikel index
pagina 1 - huidige : pagina zonder titel
pagina 2 : pagina zonder titel
pagina 3 : pagina zonder titel
pagina 4 : pagina zonder titel
© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 0.5896 sec, 0.5404 van dat voor queries. DB queries: 41. Geheugengebruik: 1,077kB