Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
Defqon.1 Festival 2006
Zaterdag 17 juni 2006, Almere Strand (Almere)
op dinsdag 20 juni 2006, 21:13 uur
door Wiseguy auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Artikelen > Event Verslagen
reacties: 5
hits: 6813DEFCON: DEFense CONditions.
In the event of en emergency, a series of different alert conditions can be called. DEFCON-5 is normal peacetime readiness, DEFCON-4, normal, with increased intelligence and strengthened security measures, DEFCON-3 increase in force readiness above normal readiness, DEFCON further increase if force readiness but less than maximum readiness, DEFCON-1 maximum force readiness.

Q-dance besloot dit jaar hun verdediging op een wel heel alternatieve manier vorm te geven. In plaats van de gebruikelijke tanks en bunkers (zoals we die voorgaande jaren aantroffen) was het terrein dit keer aangekleed met badkuipen, satellieten, lege PET-flessen en autobanden & -wrakken. De verdediging moest het dit jaar blijkbaar hebben van de overige zaken, als de muziek, het eten en drinken en de sanitaire voorzieningen. Of Q-dance deze verdediging overeind hield, lees je in het onderstaande verslag van Defqon.1 Festival 2006.
Middels een voorspoedige treinreis werden we netjes tot aan het strand gebracht. Gezien het feit dat er vier aparte ingangen waren, verliep de binnenkomst vlotjes. Binnen no-time stonden we dan ook op het strand en kon het feest voor ons beginnen.
Het zonnetje scheen lekker, de mensen zagen er stuk voor stuk prachtig uit en de muziek klonk loepzuiver. Je zou bijna vergeten dat we op dat moment in de zwaarste verdedigingsfase zaten. Gelukkig deed de communicatie ons daar pijnlijk aan herinneren. Orange, T-Mobile en Vodafone waren zo behulpzaam om extra steunmasten te plaatsten. KPN vond dit niet nodig wat tot resultaat had dat haar klanten met moeite af en toe een smsje konden verzenden en nog veel erger: dat niemand kon pinnen. De hele dag bleef het KPN netwerk “bezet”, waardoor ook het pinverkeer op het strand niet afgehandeld kon worden. KPN, bedankt!
Na een rondje over het prachtig aangeklede strand te hebben gelopen kwamen we uit bij de mainstage, waar op dat moment Ruthless het in grote getale aanwezige publiek vermaakte. De golden oldies - in een nieuw jasje - werden dit keer onderbroken door een originele versie van het Wilhelmus, waarna de subwoofers weer hun werk mochten doen. Na X-Qlusive – Holland vs Italy was duidelijk dat Q-dance dit keer het geluid perfect in orde wilde hebben… en dat is gelukt! We werden overal getrakteerd op keiharde loepzuivere beats. Zelfs op het vipdeck (tegenover de mainstage) waren extra speakers geplaatst. Op sommige momenten moest je je echt vast houden aan de balustrade om niet van het deck afgeblazen te worden!

artikel index
pagina 1 - huidige : pagina zonder titel
pagina 2 : pagina zonder titel
pagina 3 : pagina zonder titel
pagina 4 : pagina zonder titel
© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 3.0196 sec, 2.9729 van dat voor queries. DB queries: 41. Geheugengebruik: 2,436kB