Nederlands |  English
Liquid-Motion
 
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
Sneakerz stapt door


De eclectische feesten van Sneakerz zijn sinds 2004 een onmisbaar element in het Nederlandse uitgaanscircuit geworden. Sneakerz is een lifestyle. Niet alleen in de binnenstedelijke clubs was Sneakerz te vinden; ook het Bloemendaalse en Scheveningse strand, Mystery Land, Hilversum Alive en de Tilburgse kermis vormden decor voor het creatieve concept zonder vaste format, waarbij altijd geldt ‘veel voor weinig’. Veel nieuw talent heeft zich mede dankzij de support van Sneakerz kunnen ontwikkelen, zoals Sydney Samson, Youri Donatz, Baggi Begovic en Funkerman. Als klap op de vuurpijl heeft een van Sneakerz’ mede initiators, Fedde le Grand, afgelopen jaar zijn internationale doorbraak meegemaakt! Véél hebben de Sneakerz liefhebbers gekregen. En ook in het nieuwe jaar zullen ze niet teleurgesteld worden.

Istanbul
Jawel, ook de Turken binden de gympen onder: Sneakerz goes Turkey! Vandaag vindt de eerste editie plaats van Sneakerz Istanbul. Locatie is Venue 360; een ronde club – 360 graden – op gigantische hoogte, met panoramisch uitzicht over de metropool. Turkije krijgt het neusje van de zalm voorgeschoteld: Erick E, Fedde le Grand, Gelazer (Billy the Klit, William Shagspeare & Lady Bee) stappen gezamenlijk in het vliegtuig. Ook de Turkse DJ Tekin doet mee. Als deze trial een beetje aanslaat (en waarom niet) dan gaat Sneakerz op reguliere basis plaatsvinden in Istanbul. Er zijn zelfs al plannen om Borat in Kazachstan op te zoeken. Hierover later meer. Check [link] voor het laatste nieuws.

New Year’s Eve + afterparty
De oude Philips-fabriek in Eindhoven is 31 december van 21.00 tot 06.00 uur de locatie voor Extrema’s New Year’s Eve. Sneakerz host hier haar eigen area, die gevuld wordt door Housequake (Roog vs Erick E & MC Gee), Fedde le Grand, Lucien Foort, Gelazer! (Billy the Klit, William Shagspeare & Lady Bee) en Gregor Salto. Extrema NYE is inmiddels uitverkocht. Hoe jammer ook voor de late beslissers. Voor meer info zie [link] . Voor wie nog even door wil gaan, is er de Sneakerz afterparty! Maandagochtend 1 januari in De Rechter, Eindhoven. Van 06.00 tot 12.30 uur, met Fedde le Grand, Erick E, Lucien Foort en Gelazer! Tickets kosten € 10 aan de deur en zijn ook via [link] te bestellen.

Sneakerz in het nieuwe jaar
Sneakerz stapt flink door. Danspasjes kunnen in de eerste maanden van het nieuwe jaar voornamelijk gemaakt worden in Amsterdam, Eindhoven en Den Haag. Data om alvast in de agenda te zetten: zaterdag 6 januari - De Rechter; zaterdag 13 januari - Panama; zondag 4 februari - Paard van Troje; zaterdag 10 februari - Panama; zondag 4 maart - Paard van Troje; zaterdag 10 maart - Panama. Kopstukken zijn ook in 2007: Fedde le Grand, Erick E, Don Diablo, Billy the Klit, Lady Bee, William Shagspeare, Gregor Salto, Sidney Samson, Lucien Foort, MC Gee and many more. Maar ook nieuw talent komt weer volop aan bod! Zo kunnen o.a. de deejays Skitzofrenix, Rockid en Groovenatics op Sneakerz support rekenen. Namen om in de gaten te houden dus. Een laatste scoop op de valreep: nu al kan bevestigd worden dat Sneakerz een eigen tent zal hosten op een van de festivals aan het einde van aankomende zomer…

Je moet ingelogd zijn om reacties te kunnen geven op deze site. Log eerst in of meld je aan Klik hier om aan te melden
Advertentie
skyscraper
Sale
© Copyright 2004 - 2019 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 0.0825 sec, 0.0221 van dat voor queries. DB queries: 23. Geheugengebruik: 2,685kB