Nederlands |  English
Liquid-Motion
 
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
Kinky Dreams
Op zaterdag 13 mei 2006 komt iedereen met passie voor fetish weer bij elkaar tijdens de vierde editie van het fetish lifestyle event Kinky Dreams. De vaste bezoekers weten het inmiddels: tijdens Kinky Dreams gaat iedereen net dat extra stapje verder. Hoe dat komt? Meer shows, meer ruimte voor intimiteit en de meest prachtige outfits, maar ook exclusiviteit. Voor deze editie zijn daarom een grote hoeveelheid, go go dansers en animatrices aanwezig. Exclusieve shows worden o.a. verzorgd door Dr. Mad’s Freak Show, Ropemarks, La Dame Cruelles. Op het VIP deck tref je ons ‘Enig-Kindje’ aan met een speciale show. De beatz zijn van dj’s JD, Miss Melody (exclusive 3 hour set), Jr-Dallas en dj Ivano.

Kinky Dreams: everybody is talking about it. Het event wordt georganiseerd door 'Kinky Dreams Dance Events', een jonge, dynamische organisatie die ambitieus bezig is met het neerzetten van kinky feesten met het oog op een combinatie van fetish en kwaliteit. In plaats van plat en ordi weten ze als geen ander een sfeer neer te zetten die alle andere fetish party’s overtreft. Kinky Dreams is een droom, een echte, waarbij iedereen in zijn of haar waarde wordt gelaten, en waarbij men wordt gerespecteerd.

Tijdens de voorgaande drie edities hebben veel bezoekers hun erotische dromen werkelijkheid zien worden in een erotisch geladen omgeving. Veel van deze ervaringen heb je de afgelopen maanden terug kunnen lezen in bladen als ‘Lust’, ‘Passie’ en ‘Actueel’. Ook tijdens de vierde ‘exclusive edition’ wordt er alles aan gedaan om het de goedgeklede kinky partyganger naar zijn of haar zin te maken. Dat betekent dus: housemusic all night long, strikte dresscode, lekkere temperatuur en veel, heel veel attributen.

Facts and figures
De feestbeesten hebben tijdens Kinky Dreams de beschikking over twee Area’s. De volgende dj’s geven hier acte de présence;
- JD
- Miss Melody ( 3 hour exclusive set)
- JR-DALLAS
- Ivano
- Marsh-L
- Tremenda

Naast deze top dj’s kun je ook exclusieve topshows verwachten. De gehele avond volgen de shows elkaar op en kan je genieten van onze persoonlijke keuze van de heetste shows van dit moment. Een tipje van de sluier?
- Dr. Mad’s Freak Show
- Ropemarks
- La Dame Cruelles
- Enig Kindje

Zoals altijd kun je aan lastminute shopping doen bij de diverse stands die je het laatste kunnen bieden op het gebied van kleding, piercings en erotische artikelen maar er zullen ook een masseur en piercingstudio aanwezig zijn.

Tickets en dresscode
Je tickets bestel je het snelst, overigens zonder extra kosten, via onze website [link]. Hier lees je alle details over het aanstaande feest van Kinky Dreams. Naast onze site worden er kaarten via de vele voorverkooppunten door heel Nederland aangeboden waarvan de adressen op de site te vinden zijn. Tickets kunnen ook gekocht worden via TicketBox.

Een exclusief feest betekent een strikte dresscode. De doorbitches zijn streng en letten voornamelijk op rubber, leather, pvc, uniforms, cross dress, plastic, cyber, fetish glam, body art, metal, burlesque. No refunds possible. Camera’s worden niet toegelaten en de minimum leeftijd is 21 jaar. Meer informatie over VIP tickets of het VIP Platinum tafelarrangement vind je op de website.

Kinky Dreams vangt aan om 22.00 uur en duurt tot 06.00 uur. De deuren zijn open van 22.00 uur tot 03.00 uur.

Je moet ingelogd zijn om reacties te kunnen geven op deze site. Log eerst in of meld je aan Klik hier om aan te melden
Advertentie
skyscraper
Sale
© Copyright 2004 - 2019 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 0.0589 sec, 0.0200 van dat voor queries. DB queries: 23. Geheugengebruik: 1,039,000B